Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، پیام‌ها و درخواست‌های ارسالی شما به سایت باشگاه خبرنگاران جوان (صدای مردم) به نشانی www.yjc.ir روزانه در قالب یک بسته منتشر می‌شود.

از میان انبوه پیام‌های رسیده در تاریخ بیست و نهم خرداد ماه در (صدای مردم) سایت باشگاه خبرنگاران جوان، مهمترین آن‌ها در ادامه قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

پیامک تایید مسکن ملی چرا ارسال نمی شه مرحله دوم

پیامک تایید مسکن ملی چرا ارسال نمی شه مرحله دوم کی ارسال می شه همش می گید این ماه نه ماه بعد نه ماه بعد

 

بازنشستگان معلم سال های 97 و 98

با سلام و عرض ادب

آموزش و پرورش در چند سال اخیر بحث افزایش حقوق و رتبه بندی معلمان را مطرح کرد و به ابن بهانه بسیاری از افرادی را که سن بازنشستگی شان رسیده بود بیش از سی سال به خدمت گرفت و کمبود شدید نیروی خود را به این طریق تامین کرد اما الان همان بازنشستگان بعد از بین 31تا35 سال خدمت در سال های 97 یا 98 بازنشسته شده و رتبه بندی شامل این عزیزان نشد و این بازنشستگان محترم به بدترین شیوه مورد ظلم قرار گرفتند که پدر بنده نیز جزو این بازنشستگان عزیز می باشد که با مشکلات شدید مالی دست و پنجه نرم می کند

خواهشمندم برای احیای حقوق این بازنشستگان پیگیری لازم را انجام فرمایید خداوند اجرتان دهد

متشکرم از زحماتتان

 

افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان

سلام خواهشمندیم به وزیر آموزش پرورش بگویید برای ما شرط معدل بالاتر از 14 در نظر بگیرند تا امکان ورود به این دانشگاه را پیدا کنیم . با تشکر

 

سهام عدالت

سلام و خسته نباشید

از تاریخ 6 خرداد هر کسی که سهامش رو در سامانه سعدی که زیر نظر کارگزاری فارابی هست به فروش گذاشته هزار تومن هم دریافت نکرده و همچنین باعث شده تا سهام داران در جاهای دیگه هم نتونن بفروشند

و خود سامانه هم هیچ پشتیبانی نداره لطفا رسیدگی کنید این سامانه مشکوکه و تا الان هیچ کس دریافتی نداشته ازش

من نظرات همه رو خوندم در رابطه با این سامانه

همه مشکلات من رو داشتند

ممنون می شم پیگیری کنید تا پاسخگو باشند

 

حقوق عقب افتاده

سلام از پرسنل آتش نشانی شهرداری شهرستان خرمشهر الان ۳ماه حقوق دریافت نکردیم بااین وضعیت اقتصادی و تورم و گرونی اخه می شه زندگی کرد به دادمان برسید دیگه بریدیم صدامون به جایی نمی رسه آخه تاکی مظلومیت

 

نصب  دکل مخابراتی

اینجانب ساکن خیابان اطلس غربی سرآسیاب مارلیک هستم مدت یک ماه درون کوچه 34روبروی ما یک دستگاه مخابراتی نصب شده است که آیا مالک ساختما ن  رضایت همسایگان راگرفته است چراکه زلزله رخ بدهد همین دکل بیشترین خسارت را خواهد داشت خواهشمندیم که مسئولین شهرملارد ازخواب غفلت بیدارشوند رسیدکی شود

 

بلا تکلیفی کارگران شهرداری خرمشهر

بنده یکی از پرسنل حق الزحمه ای شهرداری خرمشهر هستم که حدود ۵سال در آتش نشانی شهرستان خرمشهر مشغول به کارم در این چند سالی که مشغول هستم نه بیمه درستی برایمان رد می شه نه حقوق درستی،که الان متوجه شدیم بخشنامه ای اومده که می شه امثال بنده رو تبدیل وضعیت کرد که مسئولین شهرداری از این بخشنامه رو کتمان می کنند از شما تقاضا دارم که لطفا صدای ما رو به مسئولین بالاتر برسانید با تشکر

 

در مورد وام ازدواج

لطفا این مسئله رو پیگیری کنید در مورد دستور رئیس جمهور که وام ازدواج به افراد ۴۰ به بالا تعلق نمی گیره واقعا ظلم هست بعضی افراد نتوانستن ازدواج کنند و این تبعئص نژاد  نیست چه ایرادی داره افراد ۴۰ سال به بالا ازدواج کنند و وام بگیرند

 

ساخت راه آهن خرم آباد

سال هاست ساخت پروژه راه آهن خرم آباد متوقف شده و به حال خود رها شده است و این در حالی است که ما برای سفر با قطار از راه آهن دورود یا تهران باید اقدام کنیم.تا کی باید این مسیرهای طولانی رو بریم در حالی که پروژه راه آهن تا بیست کیلومتری شهرمون رسیده.لطفا پیگیری کنید.

 

گرفتن سود دیرکرد

بانک انصار در حال گرفتن سود دیرکرد از وام هایی است که به دستور دولت در دوران کرونا از حقوق کارکنان کم نشده است.

لطفا سریعا گزارشی تهیه کنید تا شاید متوقف شود.

 

سوء استفاده در عرضه لاستیک دولتی در سایت چی تایر

با سلام  و خسته نباشید

امروز چهارشنبه از صبح تا این ساعت سایت چی تایر https://chitire.com/ بعد از 15 روز موجود بودن لاستیک دولتی رو در سایت بارگزاری کرده اما متاسفانه امکان خرید و اضافه کردن به سبد خرید دارای اشکاله و ثبت سفارش امکان پذیر نسیت. به نظر میاد در این خصوص داره سوء استفاده می شه لطفا در صورت امکان پیگیری و خبر تهیه کنید که علت چیه؟ با تشکر

 

گرانی ماسک اوضاع بد اقتصادی

گرانی ماسک در بازار باعث شده که مردم نتوانند ماسک تهیه کنند از باشگاه خبرنگاران جوان درخواست دارم که وقتی ما نمی توانیم مایحتاج زندگی خود را تهیه کنیم چطور می توانیم ماسک به این گرانی را بخریم .با تشکر لطفا رسیدگی کنید موسوی هستم از زنجان

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدای مردم شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان باشگاه خبرنگاران جوان راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»

امسال دستمزد و مزایای مزدی بدون امضای نمایندگان کارگری و فقط با تامین نظر دولت و کارفرمایان تصویب شد.

به گزارش ایلنا، گویا این اندازه از حقوق‌زدایی برای دولتی‌ها کافی نبوده است چراکه در اولین هفته‌های بعد از تصویب یک‌جانبه‌ی دستمزد، از تدوین لایحه‌ی تخریب قانون کار و ارسال آن به مجلس خبر دادند! لایحه‌ای که رویکرد اصلی آن، پیشبردِ «پروژه‌ی دولتی‌سازیِ دستمزد» است و مواد۴۱ و ۱۶۷ قانون کار را نشان گرفته است.

تاکیدات مکررِ دولتی‌ها بر حذف سه‌جانبه‌گرایی

صولت مرتضوی، وزیرکار، در آخرین نشست شورایعالی کار در ۲۸ اسفند ماه از ارسال لایحه اصلاح مواد ۴۱ و ۱۶۷قانون کار به مجلس پس از تعطیلات عید با قید فوریت خبر داد. پس از آن ۱۰ فروردین ماه، علی‌حسین رعیتی‌فرد، معاون روابط کار وزیر کار اعلام کرد که لایحه پیشنهادی اصلاح موادی از قانون کار برای تعیین مزد کارگران به زودی به دولت ارائه می‌شود.

در روز‌های ابتدای اردیبهشت، آقای رعیتی‌فرد در یک برنامه تلویزیونی، برای اهداف ضد کارگری خود در زمینه دستمزد، استدلال تراشید و گفت: شیوه تعیین حداقل مزد در دنیا متفاوت است. یکی از شیوه‌ها اخذ مشورت از شرکای اجتماعی و تعیین مزد توسط دولت است و شیوه دیگر توافق سه‌جانبه میان شرکای اجتماعی است. سازمان‌های جهانی همه این شیوه‌ها را تایید می‌کنند. اکنون شورای عالی کار نمی‌تواند بدون تصمیم مزدی کشور را منتظر توافق خود نگه دارد و در نهایت نمی‌توانیم بازار کار را بدون تصمیم مزدی رها کنیم.

او تاکید کرد: مجلس عصاره ملت است و نماینده کارگران، کارفرمایان و همه گروه‌ها در مجلس هستند و اشراف خوبی به شرایط کشور دارند. مجلس می‌تواند با اخذ نظرات کارفرمایان و کارگران در مجلس، به عدد عادلانه‌ای برسند، البته دولت نیز پیشنهاد‌ها مزدی خود را می‌دهد. سازمان جهانی کار نیز حاکمیت داخلی کشور‌ها را زیر سوال نمی‌برد و با این موضوع مخالفت نخواهد کرد.

باید از آقای معاون روابط کار وزیر کار پرسید، در کدام مقاوله نامه بنیادین سازمان جهانی کار آمده که دولت یا فرادستان می‌توانند صرفاً با اخذ مشورت از شرکای اجتماعی، آمرانه دستمزد طبقه‌ی کارگر را تعیین کنند؟ وقتی حقوق بنیادین کار اساساً بر مبنای حق مشارکت موثر و چانه‌زنی و اعتراض صنفی بنیان گذاشته شده، چطور دولتی‌سازی دستمزد، یک شیوه‌ی قانونی و درست تلقی می‌شود؟ اگر سه‌جانبه‌گرایی را زیر پا بگذارند، از حقوق کار چه باقی می‌ماند؟

اما تمایل مدیران وزارت کار برای خاموش کردن شمع نیمه‌جانِ سه‌جانبه‌گرایی تمامی ندارد؛ در تمام روز‌های اخیر هرجا مصاحبه‌ای داشته‌اند یا با خبرنگاران رسانه‌ها دیدار کرده‌اند، از لزوم تغییر مناسباتِ تعیین دستمزد کارگران گفته‌اند.

برای نمونه، در روز‌های اخیر، وزیر کار گفته است «همواره برخی از اعضای شورای عالی کار از تصمیمات شورا گلگی می‌کنند، برای برون رفت از این گلایه‌ها بهتر این است که مجلس محترم شورای اسلامی که برآمده از آحاد مختلف جامعه است و کل ملت را نمایندگی می‌کند، حداقل دستمزد را تعیین کند» و یک روز بعد، معاون روابط کار ایشان، تاکید موکد کرده که «رای تعیین حداقل دستمزد پیشنهاد اصلاح ماده ۴۱ قانون کار را دادیم. با توجه به اینکه در مجلس از اقشار گوناگون حضور دارند در لایحه پیشنهادی ارسال شده به مجلس وزارت کار قصد دارد نمایندگان با اخذ نظر از شرکای اجتماعی در کمیسیون‌های تخصصی حداقل دستمزد را اعلام کنند».

رویکری خلاف حقوق بین‌المللی کار

اینهمه اصرار و پافشاری برای دولتی‌سازی دستمزد و تعیین یکجانبه و غیردموکراتیکِ مهم‌ترین عنصر زندگیِ کارگران؟ حسین اکبری، فعال کارگری، تلاش برای حذف کامل سه‌جانبه‌گرایی از معادلات دستمزد را خلاف تمام مقاوله‌نامه‌های بنیادین سازمان جهانی کار و حقوق کار دانست؛ او معتقد است این رویکرد با فصل سوم قانون اساسی تضاد دارد، فصلی که در آن بر حقوق ملت تاکید شده و نشان می‌دهد که دولت به سازوکار‌های ملی و بین‌المللی و حقوق حداقلی کارگران احترام نمی‌گذارد.

اکبری در این رابطه، گفت: اصلاح ماده ۴۱ قانون کار با هدف تغییر شیوه‌ی تعیین دستمزد، کاملا خلاف حقوق بین‌المللی کار است؛ در مقاوله‌نامه‌های سازمان جهانی کار به صراحت تاکید شده، دو طرفِ کارگر و کارفرما بایستی با نظارت و واسطه‌گری دولت، برای تعیین دستمزد با آرای برابر و به شیوه‌ای دموکراتیک چانه‌زنی کنند.

او افزود: سپردن تصمیمات مزدی به مجلس، کاملاً نادرست است، مجلسی که نه تنها در آن به نسبت جمعیت کارگری کشور نماینده نداریم، حتی چندتا نماینده برای نمایش حضور کارگر هم نداریم، قطعاً تصمیماتی که می‌گیرد در جهت منافع کارگران نخواهد بود و در نتیجه‌ی آن، بازهم تصمیمات از کانال دولت و فرادستان اخذ خواهد شد، در واقع با اعمال نفوذ دولت دستمزد تعیین خواهد شد. درواقع وزیر کار، قصد دارد پشت مجلس قایم شود؛ به عبارتی، دولت سرمایه‌داری، مجلس سرمایه‌داری را جلو می‌اندازد و می‌گوید شما مزدِ ناچیز را تصویب کن، من آن را اجرا می‌کنم! این شیوه، شیوه‌ای کاملاً ضد کارگری‌ست و حقوق مزدی طبقه‌ی کارگر را به قهقهرا می‌برد.

فقط یک گزارش!

امسال با تصویبِ افزایشِ ۳۵.۳ درصدی، حقوق ماهانه کارگران با در نظر گرفتن تمام متعلقات به زحمت به ۱۲ میلیون تومان رسید آنهم در حالیکه سبد حداقلی هزینه‌های زندگی، بدون حاشیه و جزئیات، از ۳۰ میلیون تومان فراتر رفته است؛ با این حال، می‌خواهند مطالبه‌گریِ ناچیزِ منتج به این نتیجه‌ی نامطلوب را کمرنگ کرده و به صفر برسانند.

در پایان، برای اینکه بدانیم در چه شرایطی قرار است شمع بی‌جان سه‌جانبه‌گرایی را به نام اصلاحات! فوت کنند و مرگ قطعی آن را اعلام نمایند، به یکی از گزارشات اخیرِ مرکز پژوهش‌های مجلس ارجاع می‌دهیم؛ در این گزارش آمده «کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است!» این گزارش می‌گوید که میزان مصرف کالری نیمی از جمعیت ایرانی‌ها در سال۱۴۰۱ کمتر از حد استاندارد (یعنی ۲۱۰۰کالری در روز) است. از سوی دیگر، همه دهک‌ها از میزان کالری خود نسبت به سال۱۴۰۰ کم کرده‌اند. این کاهش کالری در دهک‌های متوسط شدیدتر بوده است. این گزارش پیش‌بینی کرده که روند کاهش مصرف کالری در سال ۱۴۰۲ بازهم با قدرت تداوم داشته است.

دیگر خبرها

  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • کار کارگران باید پیوست ایمنی داشته باشد
  • تقدیر از کارگران نمونه خرمشهر
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • افزایش سه درجه ای دما در آبادان و خرمشهر
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد